Akoestische bureauschermen

Creëer je eigen bubbel zonder contact met je omgeving te verliezen

akoestische bureauschermen tegen geluid
Akoestisch bureauscherm
Akoestisch bureauscherm

Akoestische bureauschermen

Geconcentreerd kunnen werken aan een fijn bureau met een goeie bureaustoel en goede verlichting, waarbij je een gevoel van privacy ervaart en waarin het geluid rondom je gedempt wordt: dat is geen overbodige luxe, maar noodzakelijk om efficiënt te kunnen werken. Je wilt (oog-)contact met collega’s behouden, maar je ook kunnen focussen op het werk dat je graag wilt afkrijgen. Wij kunnen je helpen bij het creëren van een rustiger werkomgeving met behulp van onze akoestische bureauschermen. We maken deze altijd op maat zodat het scherm bij jou en bij je bureau past. Of het nu gaat om een individueel bureau of een opstelling waarbij meerdere bureaus bij elkaar staan, wij vinden áltijd een oplossing die past.

Open office space

Nog steeds is het open kantoor, waar verschillende functies, afdelingen en werkgroepen bij elkaar binnen één ruimte geconcentreerd zijn, meer regel dan uitzondering. Juist voor deze ruimtes brengen geluiddempende bureauschermen veel rust en privacy-gevoel. Geluid kun je niet wegtoveren, maar geluidshinder is erg storend en kan je concentratie negatief beïnvloeden. De ene werkgroep heeft een call-center functie en moet zich 100% kunnen focussen op het telefoongesprek, een andere werkgroep wil de nodige rust maar ook met elkaar kunnen overleggen, terwijl concentratie-intensieve werkzaamheden (denk bijvoorbeeld aan programmeerwerkzaamheden) nog meer in afzondering moeten kunnen plaatsvinden. Voor elke wens hebben we passend akoestisch scherm voor het bureau.

Op welke plek werk je het liefste?

Het zal ons niet verbazen als de meeste mensen het liefst op de tweede werkplek werken. Waarom? Je werkplek wordt ineens overzichtelijk en heeft minder visueel storende factoren, je focus ligt op je eigen werkplek en het geluid wordt rondom je gedempt. Hierdoor ga je vanzelf rustiger spreken en dat doen je collega’s dus ook.

We maken deze H-constructies op maat en kunnen je wensen ten uitvoering brengen. Het formaat, de vorm en de kleur: helemaal naar wens!

JA!

Ik wil graag meer weten over akoestische bureauschermen

Ik wil graag contact of meer informatie

In het formulier op onze contactpagina kun je aangeven wat je wensen zijn en/of wat je zoekt.

Mooi en betaalbaar

Akoestische bureauschermen zijn er in vele varianten en modellen. De bestaande modellen zijn hieronder weergegeven, maar ook een vorm of model naar eigen ontwerp maken we natuurlijk graag. De geluidsabsorberende bureauschermen zijn verkrijgbaar in 25 mm dikte (‘best-inc-class’ kwaliteit) en/of in 18 mm dikte ‘second-best-in-class’ kwaliteit).

Een akoestisch scherm voor het bureau zal het geluid dempen waardoor je rustiger kunt werken en minder last hebt van collega’s of andere storende factoren in je omgeving. Door de vele opties is een akoestisch bureauscherm te personaliseren naar eigen wens en kunnen we ook wel zeggen dat deze het interieur zullen verfraaien en het visueel ook rustiger maken.

Vele opties mogelijk

Per model zijn de volgende opties mogelijk:

  • extra hoog waardoor je het akoestisch bureauscherm aan de lange zijde óver je bureaublad valt en het ook als schaamschot dienst doet
  • met of zonder een opening voor kabeldoorvoer
  • met of zonder cut-out
  • met of zonder opdruk
  • uitgevoerd als hangend akoestisch bureauscherm (het scherm wordt dan met kabels geleverd)

voordelen van akoestische bureauschermen

je kunt geconcentreerder werken

kans op fouten vermindert

je voelt je minder vermoeid

Opties akoestische bureauschermen

  • optie a: extra hoog scherm (het zgn. schaamschot)
  • optie b: kabeldoorvoer
  • optie c: cut-out (elke vorm – bijna – kunnen we uitsnijden)
  • optie d: hangend paneel (als er 2 of 3 schermen op het bureau staan, is een hangend scherm vaak doeltreffender)
  • optie e: bedrukking (elke bedrukking mogelijk)

← terug naar overzicht akoestische producten