Akoestische plafondpanelen

Verticaal of horizontaal bevestigd, rechtstreeks aan plafond of gependeld aan kabels

geluiddempende panelen aan plafond restaurant
Restaurant
Geluiddempende panelen aan plafond sportschool
Sportschool
Plafondpanelen akoestiek crèche
Dagopvang mensen met een beperking

Akoestische plafondpanelen

Met onze akoestische plafondpanelen in allerlei vormen, kleuren en maten knapt iedere ruimte op voor wat betreft akoestisch comfort én looks. Het plafond is vaak een geschikte plaats om akoestische producten toe te passen. De oppervlakte is groot en het kan een goede oplossing zijn die relatief weinig ‘ruimte’ vraagt. Zorg dat je altijd met goede absorberende materialen werkt, zoals bijvoorbeeld onze PET-panelen van 25 of 40 mm dikte. Als je de akoestische plafondpanelen op 200 mm afstand van het plafond hangt, dan bereik je de hoogst mogelijke absorptiewaarde van 1. Dit wil zeggen dat 100% van het geluid dat het paneel raakt wordt geabsorbeerd.

Elk plafond heeft zijn eigen mogelijkheden én onmogelijkheden. Zijn er sprinklers geïnstalleerd, houd daar dan rekening mee. Moeten we rekening houden met bestaande verlichting? Hoe is de afzuiging van lucht geregeld, lopen er buizen over het plafond? Kunnen we de plafondpanelen aan kabels hangen of liever direct aan het plafond? Moeten ze demontabel zijn als er een eventuele verhuizing in de planning is?

 

Akoestisch plafondpaneel op maat

Een akoestisch plafondpaneel maken we altijd op maat. Dat wil zeggen dat we de, bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige, panelen kunnen voorzien van mooie afgeronde hoeken. Of we snijden de geluiddempende panelen in een bepaalde vorm zoals een klavertje vier of een wolk of … een andere vorm. Je kunt gerust je creativiteit hiervoor gebruiken, en anders doen wij een mooi voorstel als je net even iets anders wenst.

Qua maatvoering zijn we ook flexibel. Wil je een akoestisch plafondpaneel van 1740 x 980 mm, dan maken wij dat exact op maat en zorgen we ervoor dat het paneel precies past in de beschikbare ruimte.

Als we een gat of doorvoer moeten maken in de plafondpanelen t.b.v. de verlichting, dan kan dat uiteraard ook. Zo integreren we de plafondpanelen eenvoudig in een bestaande situatie waar al verlichting aanwezig is.

JA!

Ik wil graag een offerte ontvangen voor akoestische plafondpanelen

Ik wil graag contact of meer informatie

In het formulier op onze contactpagina kun je aangeven wat je wensen zijn en/of wat je zoekt. We zorgen er dan voor dat je een offerte ontvangt.

← terug naar overzicht akoestische producten