Akoestische belcel kantoor

Een ideale oplossing voor open kantoren

hocus focus belcel
Hocus Focus belcel BASIC
Hocus Focus special
Hocus Focus belcel SPECIAL
akoestische belcel special ext
Hocus Focus belcel SPECIAL EXTENDED

Rustig werken/bellen in een akoestische belcel

Soms heb je behoefte aan rustig en geconcentreerd werken en/of bellen en wil je het signaal geven ‘ik wil even niet gestoord worden’. Deze zelfstaande akoestische belcellen zijn hiervoor de ideale oplossing. Het zijn geen ‘dichte’ cabines, je zal je dus niet snel opgesloten voelen en ook geen benauwd gevoel krijgen.

De akoestische belcel blijft ‘open’ in de mate die wenselijk is. Door de superabsorberende wanden en plafond ervaar je een enorme demping van het geluid. De achtergrondgeluiden verdwijnen letterlijk naar de achtergrond en je zal jezelf goed kunnen verstaan waardoor je ook rustig zal spreken, zonder je stem te moeten verheffen.

Visueel ben je in de belcel op kantoor afgezonderd van je omgeving waardoor ook je concentratie stukken hoger zal liggen.

De units zijn heel eenvoudig in elkaar te zetten. Binnen een half uur staan de akoestische belcellen op de gewenste plek en kunnen ze in gebruik genomen worden. Ze zijn altijd demontabel en verplaatsbaar en zijn voor alle ruimtes geschikt.

100% customised akoestische belcellen

Het standaard ontwerp is de basis van waaruit we werken. Vele variabelen zorgen ervoor dat je de belcel op kantoor naar wens kunt ‘inrichten’. Wil je staand of zitten bellen?

We plaatsen het werkblad naar wens op zit- of stahoogte. We hebben diverse power-supplies zodat je kunt kiezen of je de belcel met of zonder USB charger wilt laten uitvoeren. Wil je speciale wandverlichting of kleed je de belcel op kantoor aan met een fijne burolamp? En als je wenst dat het licht automatisch aangaat bij het betreden van de akoestische belcel, dan voorzien we de verlichting van een bewegingssensor.

Ook de wanden kunnen we geheel op maat maken. We plaatsen er bijvoorbeeld een 3D logo op, bedrukken het met een afbeelding, logo, foto of tekst of passen de maatvoering nog aan. Een kapstokje, een houder voor je gsm, een extra plankje voor het plaatsen van extra kantoorspullen … geen enkel probleem.

Vertel ons hoe we de belcel 100% op maat kunnen maken en we voeren het graag voor je uit.

 

Hoogte

staand werken
2100 mm hoog

of

zittend werken
1975 mm hoog

Werkblad

akoestisch werkblad

of

houtlook werkblad

Verlichting

met bewegingssensor

of

zonder bewegingssensor

JA!

IK WIL MEER WETEN OVER AKOESTISCHE BELCELLEN

Ik wil graag contact of meer informatie

In het formulier op onze contactpagina kun je ons vertellen wat je over de akoeestisch belcellen wilt weten.

← terug naar overzicht akoestische producten