Vilten paneelgordijnen

GEMAAKT VAN 100% WOLVILT

Vilten akoestische paneelgordijnen

Geluidsabsorberende paneelgordijnen van 100% wolvilt

De Paradiso paneelgordijnen zijn zeer geschikt om reflectie op de ramen te verzachten. Wij leveren deze paneelgordijnen als vilten ‘doek’ zonder hardware (railsen en toebehoren). Hiervoor verwijzen wij u door naar uw plaatselijke stoffeerder of gordijnspecialist. Afhankelijk van uw wensen kan uw stoffeerder of gordijnspecialist een passende rail voorstellen, bijvoorbeeld een rail met meerdere sporen waardoor de vilten paneelgordijnen voor elkaar geschoven kunnen worden.
U kunt dan de paneelgordijnen naar behoefte open of dicht schuiven.

De paneelgordijnen zijn ook uitstekend geschikt om grote ruimtes af te bakenen, ze hoeven dus niet altijd voor een raam te hangen maar komen ook uitstekend tot hun recht midden in een ruimte.

Een eigen ontwerp maakt het paneelgordijn uniek

De akoestische paneelgordijnen worden gemaakt van Paradiso vilt en hebben een dikte van 5 mm. Kijk bij onze collectie Paradiso vilt voor de mogelijke kleuren of download de stalenkaart van het vilt. De standaard breedte van een paneelgordijn bedraagt 700-850 mm, maar afwijkende breedtes zijn mogelijk.

We zijn sterk in maatwerk en dat geldt zeker voor deze akoestische paneelgordijnen. Er zijn diverse standaard ‘cut-outs’ leverbaar, maar maatwerk patronen vinden wij een mooie uitdaging. Of waarom niet zelf een patroon ontwerpen? Bijvoorbeeld in de vorm van een logo of fantasievorm.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de panelen zonder cut-out te bestellen, dus als een volvlak vilten paneel.

De minimale afname is altijd 2 stuks per kleur (5 mm).

JA!

Ik wil graag een offerte ontvangen voor vilten paneelgordijnen

Ik wil graag contact of meer informatie

In het formulier op onze contactpagina kun je ons vertellen in welke hoogte en breedte je de vilten paneelgordijnen wenst. Laat ons het aantal paneelgordijnen weten en of je ook een rail nodig hebt.

← terug naar overzicht akoestische producten