Vilten lamellen

GEMAAKT VAN 100% WOLVILT

Vilten lamellen

Geen hinderlijke geluidsreflecties meer

Op zoek naar functionele maar mooie raambekleding én meteen wat aan de akoestiek doen? Deze lamellen zijn gemaakt van 100% wolvilt en geven een warm gevoel.

De lamellen kunnen naar wens een open of dicht ‘gedraaid’ worden. Qua akoestiek doen ze ook hun werk, in plaats van geluidsreflectie op de ramen, worden de geluidsgolven nu geabsorbeerd wat veel verschil geeft in de geluidsbeleving.

Waar zijn de lamellen van gemaakt?

De lamellen zijn 3 mm dik en zijn gemaakt van de beste kwaliteit Paradiso 100% wolvilt. De standaard breedtes van de lamellen zijn 89 of 127 mm. De lengte maken we op maat.

Houd met vilt altijd rekening met het feit dat het om een natuurlijk materiaal gaat. Het is 100% wol. Dit betekent dat kleurvariaties en insluitsels van natuurlijke vezels eigen zijn aan het product. Bovendien kunnen variaties in temperatuur en vochtigheid de afmeting en vorm licht beïnvloeden (doen uitzetten of samentrekken). Houd er rekening mee dat materiaalafmetingen daardoor tot ca. 2% kunnen veranderen.

Hoeveel lamellen per strekkende meter?

JA!

Ik wil graag een offerte ontvangen voor vilten lamellen.

contact voor vilten lamellen

In het formulier op onze contactpagina kun je ons vertellen in welke hoogte en breedte je de lamellen wenst. Laat ons ook weten of je 89 mm brede of 127 mm brede lamellen wenst en of je ook een rail nodig hebt.

← terug naar overzicht akoestische producten