Akoestische wandbekleding

Akoestische wandbekleding is (veel) meer dan een wandpaneel

akoestische wandbekleding wanden verbeteren akoestiek

XL panelen van muur tot muur van plafond tot vloer

Heb je al eens aan akoestische wandbekleding gedacht? Een belangrijke voorwaarde om de akoestiek te verbeteren in een ruimte of op kantoor, is om voldoende m2 aan akoestische producten toe te passen. Plafonds zijn vaak geschikt vanwege het grote oppervlakte en dus veel m2. Dat geldt ook voor akoestische wandbekleding.

Het formaat van deze XL panelen is ca. 2 x 3 meter, wat voor de meeste hoogtes in een ruimte of op kantoor een ideale maat is en er in de hoogte geen naad ontstaat. Vanzelfsprekend maken wij de akoestische wandbekleding op de gewenste hoogte.

25 mm: ca. 2 x 3 mtr

Onze XL PET-panelen hebben een dikte van 25 mm en een afmeting van ca. 2 x 3 mtr.

Deze PET-panelen zijn leverbaar in de kleuren wit – lichtgrijs – standaard grijs – antraciet en zwart. Mocht je dit in een speciale kleur wensen, dan bedrukken wij de panelen geheel naar wens. Dat kan ook met een foto, illustratie of tekst zodat de akoestische wandbekleding past bij het interieur.

PET paneel 25 mm

Tegels in diverse kleuren, formaten en vormen

Je kunt de wanden in een ruimte of op kantoor ook bekleden met akoestische ‘tegels’ van 9 mm dikte. Deze tegels zijn leverbaar in diverse kleuren, formaten en vormen. Door het plaatsen van deze akoestische tegels, kun je een hele wand op een fraaie manier bekleden.

Voor wat betreft de vormen kun je denken aan een hexagon, rechthoekige of vierkante tegel. Maar ook fantasievormen zijn mogelijk. Je kunt hiervoor zelf een ontwerp aanleveren, dat wij vervolgens geheel op maat snijden.

9 mm: ca. 1,2 x 2,4 mtr

Met een dikte van 9 mm is dit PET-paneel een basic absorber, maar door de bekleding wandvullend te maken, en je dus veel m2 aan akoestiek toepast, zul je het effect meteen bemerken.

PET paneel 9 mm

JA

ik wil graag contact over akoestische wandbekleding

Ik wil graag contact of meer informatie

In het formulier op onze contactpagina kun je aangeven over welk product je meer informatie wenst of waarvoor je een offerte wenst te ontvangen.

← terug naar producten overzicht