Gemeentehuis centrale ontvangsthal

cvousplait akoestiek kantoor

Akoestische scheidingswanden met extra power

In de grote open ontvangsthal van een gemeente werden 10 bespreekruimtes gecreëerd. Rekening houdend met de eisen van de gemeente (wanden niet aansluitend tot aan plafond, geen deuren ter afsluiting maar ‘open’) werd een effectieve invulling gegeven aan een gewenst akoestisch comfort. De extra power ontstaat door de wanden te voorzien van een blokkerende kern en deze aan 2 zijden te bekleden met geluidsabsorberende FIBER panelen. Deze panelen kunnen we overigens in elke kleur drukken.

Let's recycle -->

Van gebruikte waterflesjes tot afgedankte visnetten. Werken met gerecyclede materialen was het uitgangspunt, zowel voor CVOUSPLAIT als voor de leverancier van de vloerbekleding.

← Naar akoestiek projecten galerij